Homeopathie supervisie

Voor veel homeopathiestudenten (of net afgestudeerden) is het moeilijk om praktische ervaring op te doen tijdens de studie. Voor stage is in mijn praktijk eigenlijk geen ruimte. Wel kan ik, als er ergens anders praktijkervaring wordt opgedaan, supervisie bieden. Binnen het Kentcollege heb ik, samen met Jeroen Morssink, een analyse systeem ontwikkeld dat de student helpt om stap voor stap de afgenomen anamnese te analyseren. Daardoor leert de student methodisch te werken met wat de patiënt hem verteld heeft. De mogelijkheid bestaat om dat in de supervise te gebruiken.

Als supervisor heb ik te bieden:

Supervisie tarieven zijn voor studenten 60 euro per casus of 60 euro per uur (inclusief BTW).

Supervisie of coaching van groepen beginnende homeopaten

Ben je met minimaal drie mensen die niet zoveel ervaring hebben en wil je een intervisie of supervisie werkgrope beginen en wil je daarbij begeleidi9ng van een ervaren hoemopaat of docent?
Dat kan. Tegen een uurtarief van 50 euro per uur kan ik een groep (maximaal 8 personen) beginnend homeopaten helpen met de praktijk voering, casus bespreking, analyse enzovoort.

Mocht je interesse hebben in een van de twee manieren van supervisie stuur mij dan via het vragenformulier een berichtje.
 

De Moesmate 73
7206 AG Zutphen
tel: 0575-529870
Zorgplein Meppel, Oeverlandenweg 2
7944 HZ Meppel
tel: 0522-247800
Design: Beeldzicht ©2011 Franc Müller
eXTReMe Tracker