Franc Müller

Homeopaat en gesprekstherapeut

Zutphen

Zo komt u bij de praktijk in Zutphen!

Vanaf station Zutphen

Bij het Station (rechtsaf als u het station uitkomt) neemt u bus 80 richting Warnsveld GGNet, 2 strippen, en stapt uit bij de halte Tichkelkuilen. Iets verderop, rechts, is de ingang van De Moesmate. Na ± 200 meter is aan uw linkerhand nummer 73 (een hoekhuis)

Vanuit de richting Apeldoorn

Volg de borden Zutphen van de A50 of A1 over de N345. Na de dorpen Voorst en Empe komt u in de Hoven, een voormalig dorp dat nu bij Zutphen hoort.
Bij de verkeerslichten gaat u niet linksaf Zutphen in over de oude IJsselbrug, maar rechtsaf richting Brummen. Op gegeven moment wordt dit een tweebaans autoweg, waarna u bij een rotonde komt. Daar gaat u gelijk de eerste weg rechtsaf (de N348 op), de nieuwe IJsselbrug over naar Zutphen. Daar neemt u de eerste afslag rechts en bij de verkeerslichten gaat u links af (nog steeds de N348). Bij de volgende verkeerslichten gaat u opnieuw links (de Laan naar Eme op) en vervolgens bij de 1e rotonde opnieuw links de Harenbergerweg op. Dan gaat u gelijk na het benzinestation opnieuw naar links en gelijk weer rechts het woonerf op (dat is al De Moesmate) en gelijk de 2e straat weer rechts. Daar kunt u parkeren op de parkeerplaatsen ter hoogte van nummer 80. Als u vervolgens het voetpad naast nummer 80 oploopt is het huis op de volgende hoek nummer 73 (de achtertuin van nummer 80 grenst aan de achtertuin van ons). De ingang is aan de voorzijde. Indien u een routeplanner gebruikt is het slim om nummer 80 als doel op te geven.

Vanuit de richting Deventer/Eefde (eventueel Lochem)

U volgt de N348 naar Zutphen helemaal naar Zutphen-zuid waar u aan uw rechterhand op gegeven moment het Zuiderpark passeert. Gelijk daarna is er een kruispunt met verkeerslichten met o.a. een bord naar het industrieterein "de Stoven". Daar gaat u rechtsaf de Laan naar Eme op en vervolgens bij de 1e rotonde links de Harenbergerweg op. Dan gaat u gelijk na het benzinestation opnieuw naar links en gelijk weer rechts het woonerf op (dat is al De Moesmate) en gelijk de 2e straat weer rechts. Daar kunt u parkeren op de parkeerplaatsen ter hoogte van nummer 80. Als u vervolgens het voetpad naast nummer 80 oploopt is het huis op de volgende hoek nummer 73 (de achtertuin van nummer 80 grenst aan de achtertuin van ons). De ingang is aan de voorzijde. Indien u een routeplanner gebruikt is het slim om nummer 80 als doel op te geven.

Vanuit de richting Arnhem

Neem vanuit Arnhem de A348 richting Zutphen/Doesburg/Dieren/Brummen. Deze gaat over in de N348. Bij Doesburg (wel de richting Dieren/Zutphen aanhouden). Bij de rotonde, na Brummen, gaat u rechtdoor, nog steeds de N348, over de Nieuwe IJsselbrug naar Zutphen (Zutphen-zuid). Daar neemt u de eerste afslag rechts en bij de verkeerslichten gaat u links af (nog steeds de N348). Bij de volgende verkeerslichten gaat u opnieuw links (de Laan naar Eme op) en vervolgens bij de 1e rotonde opnieuw links de Harenbergerweg op. Dan gaat u gelijk na het benzinestation opnieuw naar links en gelijk weer rechts het woonerf op (dat is al De Moesmate) en gelijk de 2e straat weer rechts. Daar kunt u parkeren op de parkeerplaatsen ter hoogte van nummer 80. Als u vervolgens het voetpad naast nummer 80 oploopt is het huis op de volgende hoek nummer 73 (de achtertuin van nummer 80 grenst aan de achtertuin van ons). De ingang is aan de voorzijde. Indien u een routeplanner gebruikt is het slim om nummer 80 als doel op te geven.