Franc Müller

Homeopaat en gesprekstherapeut

Zwolle

Zo komt u bij de praktijk in Zwolle!

Vanaf station Zwolle

Bij het Station (direct voor het station  aan de centrumzijde) neemt u bus :

  • lijn 2 Holtenbroek - Ittersumerbroek of lijn 12 Station - Zwartewaterallee. Uitstappen bij de Esdoornstraat op de Rembrandtlaan. Iets verderop paralel aan de snelweg is de Esdoornstraat. Die loopt u in en na ± 500 meter aan u linkerhand is de Creatieve Coöperatie

Vanuit de richting Apeldoorn/Deventer/Arnhem of Amersfoort

Volg de borden Zwolle Zuid (afrit 19) op de A28. Bij de afrit slaat u linksaf de Katerdijk op. Aan het einde bij de verkeerslichten slaat u rechts af, de brug over het Zwarte Water over.
bij de 2e verkeerslichten slaat u rechtsaf de Monteverdielaan in (die gaat over in de Rembrandtlaan). U gaat onder de snelweg door, direct daarna neemt u de 1e straat links. Dat is de Esdoornstraat. De ceatieve coöperatie is na ± 150 meter aan uw linkerhand. Net voorbij het gebouw is een inrit en kunt u aan de achterzijde van het gebouw parkeren. Daar is ook een ingang. Als u binnen komt gaat u de klpadeuren door en linksaf. Daar is een hal waar u kunt wachten. Ik kom u halen.

Vanuit de Meppel, Leeuwarden, Hoogeveen, Groningen

U neemt op de A28 richting amersfoort de afslag Zwolle Noord (aflsag 20). Onderaan de afrit slaat u rechtsaf de Zwartewaterallee op. bikj de 2e verkeerslichten slaat u linksaf  de Middelweg op. U rijd onder de snelweg door ne nemt de eerste weg rechts (naast de opstandingskerk). Dat is de Esdoornstraat. Na ± 300 meter is rechts nummer 3. Vlak voor het gebouw reechts i s en inrit, die gaatr u in en achter het gebouw kunt u parkeren. Daar is ook een ingang. Als u binnen komt gaat u de klpadeuren door en linksaf. Daar is een hal waar u kunt wachten. Ik kom u halen.