Franc Müller

Homeopaat en gesprekstherapeut

Wat kost een behandeling

  • eerste consult € 109,50--
  • vervolg consult € 97,50
  • telefonisch consult € 40,00 per ½ uur dat ik voor u aan het werk ben

Tarieven per 01-01-2021.

U betaald voor mijn tijd en kunde niet voor de homeopathische geneesmiddelen, indien u dat wilt krijgt u die gratis van mij.
Eventuele aanbevolen voedingssupplementen, homeopathisch verantwoorde tandpasta (zonder pepermunt), zalven en tincturen zult u apart moeten aanschaffen. Daarvoor verwijs ik u naar de daarin gespecialiseerde winkels. 
Telefonisch consult kan alleen als u bij mij onder behandeling bent en snel hulp nodig hebt.
Ik vraag iedereen na tien tot veertien dagen telefonisch verslag te doen van de werking van het geneesmiddel. Voor het telefonisch verslag breng ik geen kosten in rekening.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt een homeopathische behandeling. Deze vergoeding zit in de aanvullende pakketten. Voorwaarde is dat de homeopaat is aangesloten bij een beroepsvereniging zoals de NVKH.
Ik ben aangesloten bij de vakvereniging: NVKH. Daardoor kunt u dus, een deel van, de kosten vergoed krijgen afhankelijk van het soort, aanvullende, verzekering dat u hebt. Sommige ziektenkosten verzekeraars hanteren gidsen met daarin gecontracteerde hulpverleners. Die gidsen zijn vaak niet volledig of de vermeldingen van de behandelaars soms onjuist. Als u navraag doet bij uw verzekeraar naar een bij de NVKH aangesloten klassiek homeopaat heeft u goede kans dat de consulten, deels, vergoed worden.