Franc Müller

Homeopaat en gesprekstherapeut

Linkjes

Hieronder vindt u linkjes naar andere webpagina's waar ik een verbinding mee of die mogelijk voor u interessant zijn (de links openen een nieuw venster).

Homeopathie en gezondheid

Homeopathie in het algemeen

Opleidingen

Collega´s

  • Stichting Kore, site van een groep homeopaten in Arnhem en Zoetermeer die op basis van de antroposofie werken.
  • Homeopathie informatiecentrum: twee collega´s uit Doetinchem die ook lezingen geven en veel informatie op hun website hebben staan.
  • Thierry de Vlieg. Thierry is een oud-student bij de Qing bai van mij. Hij is accupucturist en natuurgeneeskundige. Hij heeft zich in eerste hulp cursussen gespecialiseerd (hij is gediplomeerd docent daarin) en staat open voor alternatieve geneeswijze.
  • Irma Lok - Ontmoeting in mens-zijn. Rebalancing therapeut. Warm aanbevolen.
  • Diny van den Bout's initiatief voor hoogbegaafde kinderen met autistisch trekjes, adhd, enzovoort. Een groep kinderen die op allerei plekken in de hulpverlening buiten de boot vallen, zij heeft een plek voor hen gecreeerd. Ze noemt het snel werkende brien met zijn uniek manier van werken het "masaratiebrein" en heeft een metyhode ontwikkeld om het \n te helpen met zichzelf en hun omgeving om te gaan. Ze maakt daarbij o.a. gebruik van de ontwikkelcirkel en NLP. www.opvallendjezelf.nl

Producenten van homeopathische geneesmiddelen

  • Als gevolg van de nieuwe wet codex alimentarius is het zo dat wanneer ik iets zeg over de geneeskracht van een homeopathisch geneesmiddel, dan wel een kruid én ik verwijs naar een website van een bedrijf dat geneesmiddelen produceerd waarop een onterechte gezondheidsclaim vermeld staat ik strafbaar ben en een aanzienlijke boete kan oplopen. Daarom heb ik alle verwijzingen naar producenten van kruidenpreparaten, homeopathische geneesmiddel e.d. verwijderd van mijn website.

Inentingen

Amalgaan (metalen vullingen)

Muziek

Naast homeopaat en gesprekstherapeut ben ik ook nog muziektherapeut die informatie vind u op:

  • www.llamada.nl Op deze site geen ik informatie over muziektherapie, gitaar (flamenco en klassiek) djembé, bohdran en cajonlessen.

Diverse onderwerpen

Natuur

Overig

  • Ik sta onder homeopathie vermeld op de webgids zoeken.org
  • De website van mijn dochter, goudsmit. Ze maakt héél mooie dingen.  delein.nl

  • Moijnm Schoonzoon is Meublemaker en maakt ook al van die moie dingen :-). Keith Reynolds.nl

Wilt u zo vriendelijk zijn ons een mail te sturen als een link niet meer werkt?

Disclaimer: wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de bovenvermelde links nog voor de inhoud die op die websites is vermeld.